☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο

Η «Πολιτεία των Ευχών» στις Σέρρες ανοίγει τις πύλες της αρχές Δεκεμβρη από το 2013 για να προσφέρει στιγμές ξεγνοιασιάς και χαράς σε μικρούς και μεγάλους.

Το πάρκο του Θερινού Θεάτρου μετατρέπεται σε μία «Μαγική Πολιτεία» που κάθε ευχή πρόκειται να πραγματοποιηθεί. Ο Άγιος Βασίλης θα έρθει στην πόλη των Σερρών, θα πάρει τα γράμματα όλων των λιλιπούτειων Σερραίων και θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί επάξια σε κάθε τους επιθυμία.

Σε αυτό συμβάλλουν και οι Σερραίοι που στηρίζουν το ταμείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης του δήμου Σερρών που βρίσκεται στην «Πολιτεία των Ευχών» προκείμενου να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.

Χιλιάδες λαμπιόνια, ανάβουν για να διώξουν μακριά την καταχνιά του χειμώνα, χαρίζοντας «ζεστές» στιγμές χαράς σε όλους τους παρευρισκομένους.

Καρουζέλ, τροχός, μπαλαρίνα, παγοδρόμιο, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, ξυλοπόδαροι, θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, μεγάλες συναυλίες γνωστών συγκροτημάτων και τραγουδιστών, χορευτικά σύνολα από μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς πλαισιώνουν την «Πολιτεία των Ευχών» με τους μικρούς Σερραίους να επιδεικνύουν καθημερινά τις ικανότητές τους στη μαγειρική, στη ζωγραφική και σε πολλές γιορτινές δημιουργίες.

Ιστοσελίδα: www.politeiaeuxon.gr

Facebook: www.facebook.com/politeiaeuxon