☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο

Ο Δήμος Σερρών μέσω της Κοινωφελούς του Επιχείρησης Κ.Ε.ΔΗΣ., αναγνωρίζοντας το ρόλο που πρέπει και μπορεί να διαδραματίσει ο πολιτισμός στην πνευματική ευημερία και ισορροπία του ανθρώπου, διοργανώνει κάθε χρόνο το «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2017». Έναν πολιτιστικό θεσμό που μετρά πάνω από 12 χρόνια ζωής και αγκαλιάζετε θερμά από τους δημότες των Σερρών αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής.

Παραστάσεις θεατρικές αγαπημένων σκηνοθετών και ηθοποιών, μουσικές συναυλίες εκλεκτών συνθετών και τραγουδιστών, παιδικά θέατρα συνθέτουν ένα ιδιαίτερα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που παρουσιαζεται στο Ανοιχτό Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. αλλά και στο δικό ανακαινισμένο Δημοτικό Θερινό Θέατρο.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΣ, Bασίλης Τερζής ευχαριστεί θερμά το Τ.Ε.Ι. Σερρών και τη Διοίκησή του, που κάθε χρόνο συνεργάζονται μαζί με το Δήμο Σερρών και παρέχουν το Ανοιχτό Αμφιθέατρο με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος, ώστε να δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμπολίτες μας να παρακολουθούν υψηλής ποιότητας παραστάσεις και συναυλίες με όσο το δυνατόν πιο χαμηλό εισιτήριο.