☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο

ΚΕΔΗΣ

Σύµφωνα µε την αριθµ. 559/2014 απόφαση του ∆ηµοτικού Συµβουλίου η Κοινωφελής Επιχείρηση ∆ήµου Σερρών (Κ.Ε.∆Η.Σ.) διοικείται από ενδεκαµελές (11) ∆ιοικητικό Συµβούλιο, τα µέλη του οποίου ορίζονται µε τους αναπληρωτές τους από το Δηµοτικό Συµβούλιο.

Περισσότερα...

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Σερρών συστήθηκε με σκοπό την ανάπτυξη δραστηριοτήτων που αφορούν στους τομείς του πολιτισμού, του αθλητισμού, της παιδείας, της κοινωνικής προστασίας και αλληλεγγύης και του περιβάλλοντος με απώτερο στόχο την πολιτιστική, αθλητική και κοινωνική ανάπτυξη του Δήμου.

Φίλες και φίλοι, Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Σερρών (Κ.Ε.ΔΗ.Σ.).

H ΚΕΔΗΣ αποτελεί ένα φορέα μέσω του οποίου εκφράζεται το κοινωνικό πρόσωπο του Δήμου μας.

Αποτελεί μία ομπρέλα προστασίας, βοήθειας, αλληλεγγύης, δημιουργίας και μάθησης για τους συμπολίτες μας, μέσω των δομών που διαθέτει: "Βοήθεια στο Σπίτι", "Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών και Ατόμων με Αναπηρία (Κ.Δ.Α.Π. και Κ.Δ.Α.Π ΜΕΑ)", "Φιλαρμονική Δήμου Σερρών", "Εικαστικό Εργαστήρι ΑΡΤΙΟ", "Σχολή Χορού"κ. ά.

Χαρακτηρίζεται από έντονη εξωστρέφεια και με μια σειρά δράσεων που είτε έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια είτε υποστηρίζει, συμμετέχει έμπρακτα στα πολιτιστικά δρώμενα του Δήμου Σερρών.
Ο πολιτισμός για μας δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ανάγκη.

Μέσα από την ιστοσελίδα μας, μπορείτε να ενημερώνεστε για τις δραστηριότητες όλων των δομών και των τμημάτων μας, άμεσα και αποτελεσματικά, και να ερχόμαστε σε επικοινωνία για απορίες σας αλλά και προτάσεις σας για το πώς μπορούμε να βελτιωθούμε.

Τέλος, μπορείτε να ενημερώνεστε για θέματα εθελοντισμού, διαγωνισμούς προμηθειών καθώς και για προσλήψεις προσωπικού.

Σας προσκαλούμε να γίνετε ενεργά μέλη της μεγάλης οικογένειας της ΚΕΔΗΣ.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου Ο Πρόεδρος, Καρπουχτσής Κώστας.