☎ 23210 68900

Τηλεφωνικό κέντρο

Φαντασμαγορική ήταν η έναρξη της μεγάλης Χριστουγεννιάτικης γιορτής του Δήμου Σερρών με πολλά πυροτεχνήματα και εορταστικές μελωδίες. Σε μια «Πολιτεία των Ευχών» μεταμορφώθηκαν οι Σέρρες για να υποδεχθούν τα Χριστούγεννα. Με εντυπωσιακό και πλούσιο διάκοσμο πολλά και καινούργια παιχνίδια, πλούσιο πρόγραμμα και πολύ λάμψη Χριστουγέννων άνοιξε χθες τις πύλες της η «Πολιτεία των Ευχών» στο κεντρικό πάρκο των Σερρών (Θερινό θεατράκι).

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Σερρών και η Κ.Ε.ΔΗ.Σ. διοργανώνουν τη μεγάλη Χριστουγεννιάτικη γιορτή «Πολιτεία των Ευχών» η οποία θα πραγματοποιηθεί μέχρι 2 Ιανουαρίου 2018. 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Βασίλης Τερζής δήλωσε:

«6η χρονιά η «Πολιτεία των Ευχών» σε αυτόν τον ανανεωμένο χώρο στην οδό Δορυλαίου. Θα έχει έναν αποκεντρωτικό χαρακτήρα και θα πάει και στην Πλατεία Ελευθερίας, στην Πλατεία Κρονίου και στους πεζοδρόμους για διάφορες και ποικίλες εκδηλώσεις. Θέλω να ευχηθώ να έχουμε τον μέγα χορηγό που είναι ο καιρός, ας έχει κρύο αλλά, βροχή να μην έχουμε για να έρθει ο κόσμος. Γιατί Χριστούγεννα σημαίνει αγάπη και τίποτα άλλο». 

Ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης δήλωσε:

«Η Πολιτεία των Ευχών που δημιουργήσαμε πριν από έξι χρονιά και την οποία δυναμώνουμε χρόνο με το χρόνο κατα κοινή ομολογία φέτος είναι πιο εντυπωσιακή και πιο λαμπερή από κάθε άλλη προηγούμενη χρονιά. Η «Πολιτεία των Ευχών» είναι έτοιμη να δώσει χαρα, διασκέδαση και ψυχαγωγία σε μικρούς και μεγάλους με πολλές δράσεις και εκδηλώσεις με μουσικά σχήματα, χορευτικά συγκροτήματα με το Σπίτι του Αη Βασίλη, με το Εργαστήρι της Σοκολάτας, με το Carussel με το παγοδρόμιο και με το Λούνα Παρκ και τα χιλιάδες λαμπόνια που όλα αυτά μαζί συνθέτουν ένα παραμυθένιο σκηνικό. Το Χριστουγεννιάτικο κλίμα τονώνουν και οι πολλές παράλληλες δράσεις. Η Πολιτεία των Ευχών φέτος έχει και έναν κοινωνικό χαρακτήρα με την Εκκλησία θα πραγματοποιηθούν δράσεις αλληλεγγύης και προσφοράς. Συγχαρητήρια σε όλους όσους δούλεψαν για να πραγματοποιηθεί η Πολιτεία των Ευχών. Συγχαρητήρια στα μέλη του Δ.Σ. και στο Πρόεδρο της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. Βασίλη Τερζή".